Definitieve Laserontharing

 

Onze 810nm diode laser in combinatie met de SHR techniek biedt een veilige, snelle en effectieve oplossing  voor het verwijderen van ongewenste haartje.

Het geheim van de nagenoeg pijnloze SHR techniek is dat de haarfollikel wordt beschadigd door een licht vegende paint brush techniek, die met een lage dosis energie meerdere malen de haarfollikel behandelt.

SHR warmt de haarfollikel geleidelijk op via subtiele lichtstraaltjes. Omdat  de lichtstraal continue in beweging is wordt de behandeling door cliënten vaak vergeleken met een “hot stone massage”. Dit in tegenstelling tot traditionele/ IPL ontharing, waarbij een enkele hoge dosis energie de haarfollikel behandeld, wat resulteert in zowel pijn als potentiële brandwonden. Nagenoeg elk lichaamsdeel kan veilig en comfortabel behandeld worden, zoals gezicht, benen, armen, bikinilijn, rug, buik…

Pijnloos

Alle huidtinten

Veilig en Snel

Hoe kan ik me voorbereiden?

6 weken voor de behandeling mag je de te behandelen zone niet meer geëpileerd of -gewaxt worden

Het is aangewezen om je daags voor of juist voor de behandeling te scheren.

Zorg dat de behandelende zone vrij is van deodorant, bodylotion, parfum, zonnebescherming…

Voor we van start gaan wordt het informed consent (toestemming voor de behandeling) overlopen, zodat u volledig op de hoogte bent van de behandeling met de  Beauty Remove.

Mocht u last hebben van ‘herpes simplex’ (koortslip) in het te behandelen gebied, gelieve dit dan te vermelden. In dit geval dient u voorafgaand aan de behandeling preventief  medicatie te  gebruiken.

Het is raadzaam 2 tot 3 dagen voor de behandeling niet uitgebreid te gaan zonnen of gebruik te maken van een zonnebank. Uw huid moet even tot rust kunnen komen.

 

Mocht U tijdens uw laser behandeling starten met medicatie ( vb. Antibiotica) gelieve dit te melden voor uw volgende behandeling.

Hoe verloopt de behandeling?

We zorgen ervoor dat u comfortabel ligt en u krijgt bescherming voor de ogen. (personeel en eventuele familie die u vergezellen dienen dit ook te dragen)

De te behandelen zone wordt gecontroleerd op wondjes, moedervlekken en te lange haartjes en nadien onderverdeeld en gemarkeerd in vakjes van 10cm x 15cm. Vervolgens wordt er een gel aangebracht, welke een verkoelend effect heeft en ook voor de geleiding van de laserflitsen zorgt.

Tijdens het laseren warmt de tip geleidelijk op tot ongeveer 45 graden. Je kan het vergelijken met de warmte van een ‘hot stone massage’. Er zit trouwens een bijkomend koelingsmechanisme op de tip van de lasertip dat ervoor zorgt dat je huid koel blijft en de hele behandeling comfortabel blijft aanvoelen.

Pain Free – Hair Free™ SHR™ is een unieke technologie die vrijwel pijnloos is.

Na de behandeling wordt de gel verwijderd en de behandelde zone ingesmeerd met een verkoelende en verzachtende crème.

Advies na behandeling

U kan perfect uw werk of dagdagelijkse bezigheden hervatten na de SHR techniek

Na de sauna kan u wel gelaserd worden, maar na de laser mag u niet naar de sauna.

Ga gedurende een 4-tal dagen na de behandeling niet zonnebaden en bescherm je huid met een hoge sunblock. Minimaal SPF 30.

De huid dient goed verzorgd te worden na de behandeling. Het liefst met een Aloe Vera Gel. Deze gel zorgt voor een verzachtende  verkoeling en bescherming van de huid.

Make-up mag aangebracht worden een dag na de behandeling mits er geen beschadiging van de huid aanwezig is.

Tijdens de behandelingsperiode mag u geen haren epileren. Knippen of scheren mag gedurende de behandeling wel.

Na een 10-tal dagen beginnen de behandelde haartjes uit te vallen.

Mochten er andere reacties optreden neem dan gerust contact op.

Elektrisch ontharen

Voor een nog beter resultaat, weldra bij M-cure!

  • Nieuw geavanceerd toestel
  • Buitengewoon comfortabel
  • Veilig en efficient
  • Superieur resultaat
  • 100% effectief voor alle haar- en huidtypen
  • Voldoet aan alle internationale medische normen

 

  • Ervaren behandelaars
  • Verdoven door arts mogelijk
  • Voor ⚧

Naaldepilatie met Sterex diathermie Blendmethode

Wat is het?

Sterex blend is een toestel dat galvanische stroom, diathermie en een combinatie van beiden aanbiedt. Het wordt ingezet voor electrische naaldepilatie ( nuttig voor grijze, ginger en donsharen die met Laser of IPM niet behandeld kunnen worden) die door middel van coagulatie behandeld kunnen worden.

Hoe werkt het?

De Blendtechniek laat toe om diathermie en galvanische stroom op een veilige manier met mekaar te mengen zodat elke patiënt zich zo comfortabel mogelijk voelt tijdens de behandeling. Het voordeel van dit toestel is dat de instellingen van het toestel kunnen aangepast worden om het comfort van de patiënt te verhogen en toch een goed resultaat te behalen.

Voor naaldepilatie wordt een tweedelige Sterex naald ingebracht in de haarschacht waarna Blendstroom (gecombineerde stroom) wordt toegepast tot er verloging optreedt en het haartje vanzelf loslaat.

 

Wat bij gevoeligheid?

🡪 Het gebruik van een verdovende creme wordt aanbevolen.

🡪 Indien toch te gevoelig verdoving door arts mogelijk.

TIP

Ook voor genderdysforie,

in samenwerking met het TIP

(Transgender InfoPunt)

TIP

FAQ

Heeft u nog vragen?

Hoeveel Laser behandelingen zijn nodig?

Je mag uitgaan van  4 tot 8 behandelingen. Mede afhankelijk  van het type huid, kleur haar, dichtheid van het haar. Wij raden jaarlijks een onderhoudsbehandeling aan.

 Hoeveel tijd zit er tussen de behandelingen?

De tijdsduur tussen de behandelingen is afhankelijk van de regio. Voor het gelaat tussen de 4 à 6 weken. Voor de rest van het lichaam tussen de 6 à 8 weken.

Gaat mijn haar nog terug groeien?

Haar dat in de groeifase  behandeld wordt groeit normaal gezien niet terug.  Haren die zich niet in de groei fase bevinden moeten nog wel behandeld worden. Vandaar dat er tussen iedere behandeling 6 tot 8 weken gewacht wordt.

Wij raden een jaarlijkse onderhoudsbehandeling aan.

Kan ik na een behandeling direct terug gaan werken?

Je kan je gerust tijden je lunchpauze laten behandelen. De Pain Free – Hair Free™ SHR™  techniekheeft geen “down time” en er is ook geen herstelfase nodig. Je kan je laten behandelen en je activiteiten direct terug hervatten.

Kan ik er echt vanuit gaan dat het pijnloos is?

De meeste patienten vinden een behandeling met de Pain Free – Hair Free™ SHR™ laser gemakkelijk te verdragen zeker in vergelijking met andere laser technieken en toestellen die in omloop zijn.  De patient dient een comfortabele warmte te voelen op de huid die te vergelijken is met een ‘hot stone’ massage. Indien u toch pijn zou ervaren, gelieve dit dan te melden, zodat de intensiteit van de behandeling kan aangepast worden.