Hairbooster

 

Een injectievloeistof voor de hoofdhuid die (natuurlijk) hyaluronzuur en een biorevitalisatievloeistof bevat, bestaande uit een groot aantal ingrediënten die de haarfollikels voeden en reactiveren.

Het is geïndiceerd bij niet-verlittekende vormen van alopecia (zoals alopecia androgenetica en alopecia areata). Deze haarbooster stopt de actieve haaruitval binnen 3 maanden en stimuleert de groei van nieuwe haren. Bij deze vormen van alopecia is een haarbooster veelal succesvol, zolang er nog haarfollikels aanwezig zijn en er geen duidelijke andere oorzaak is, zoals onderliggend lijden en/of medicijngebruik.

 

Geschikt voor mannen en vrouwen

Over de behandeling

Hoeveel Behandelingen zijn er nodig?

Het is belangrijk dat het behandelprotocol goed wordt gevolgd. Dat wil zeggen mannen (minimaal) 6 sessies en vrouwen (minimaal) 8 sessies met een interval van 1-2 weken.

Om de resultaten te onderhouden of te verbeteren komt u iedere 6-8 weken voor en losse behandeling of u herhaalt de kuur na 6-8 maanden.

Ondersteuning behandelprotocol met producten voor thuisgebruik wordt aanbevolen.Hoe wordt een haarbooster aangebracht

De haarbooster wordt, nagenoeg pijnloos, aangebracht door middel van ‘microneedling’ (oppervlakkige injecties in de huid) met een mesoinjector.

Door de ‘microneedling’ wordt ook de microcirculatie (doorbloeding) van de hoofdhuid bevorderd. Een slechte doorbloeding is namelijk een van de oorzaken van haaruitval. Door lokale voeding en bevordering van de doorbloeding worden de haarfollikels gestimuleerd waardoor haren niet meer uitvallen en nieuwe haargroei ontstaat.

Heeft u nog vragen?

Al onze behandelingen worden uitgevoerd door medisch opgeleide behandelaren