Skinbooster

 

Een skinbooster is een injectievloeistof, bestaande uit een basis (meestal natuurlijk hyaluronzuur) aangevuld met actieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen, peptides en aminozuren die de huid herstellen, voeden, opvullen en stimuleren. Afhankelijk van uw wens en wat de huid nodig heeft zijn er verschillende ‘cocktails’ beschikbaar. Er zijn skinboosters voor het gezicht, hals en decolleté, het lichaam en het haar

Huid hydrateren

Huid voeden

Veilig en Snel

FAQ

Toepassing van skinbooster

Skinboosters zijn geschikt voor toepassing zowel op het gezicht als op het lichaam en kunnen gecombineerd worden met bijvoorbeeld peelings, fillers of spierontspanners.

Skinboosters lenen zich ook uitstekend als voorbereiding of aanvulling op laserbehandelingen en plastisch-esthetische ingrepen.


Behandeling

Een skinbooster wordt aangebracht door oppervlakkige injecties; ‘microneedling’ in de huid. Naast dat skinboosters direct in de huid worden aangebracht zorgt de microneedling ook voor een betere doorbloeding en activatie van collageen en elastine.

Door te behandelen met een skinbooster krijgt de huid een enorme boost. De huid wordt beter gehydrateerd, krijgt meer glans en voelt steviger aan.

Behandelplan

Ieder huidtype en indicatie heeft zijn eigen behandelplan.

U kan voor een losse behandeling kiezen of een kuur.

Een kuur betekent dat u tussen de 3 tot 6 behandelingen ondergaat met een interval van 1 of 2 weken.

Heeft u nog vragen?